Meer klanten dankzij zoekmachines

Als officieel Google Partner met badge zijn we gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA) met zowel zoekmachine advertenties als shopping advertenties. Wij helpen bedrijven aan een stijging in het aantal potentiƫle klanten op hun website door in zoekmachines als Google en Bing te adverteren op het moment dat de doelgroep zoekt naar het bedrijf, de diensten of de producten. We bedenken een strategie en mixen creativiteit met machine learning om sterke campagnes te realiseren.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Nadat we een zoekwoordonderzoek hebben gedaan zetten we de advertenties op volgens het opgestelde plan. Zoekt de doelgroep op de gekozen zoekwoorden? Dan verschijnt jouw advertentie en betaal je enkel als erop geklikt wordt. Er wordt een maximaal budget ingesteld waardoor je nooit meer uitgeeft dan aangegeven.

Wij meten alle resultaten uit de campagne. Jouw vaste contactpersoon geeft maandelijks een update bijgesloten met een visuele rapportage, zodat je volledig zicht hebt op de vorderingen en resultaten van de zoekmachine advertenties.

Voor wie?

Wij zetten zoekmachine advertenties in voor een diversiteit aan bedrijven uit verschillende branches. Ook de bedrijfsgrootte vormt geen drempel. Van lokale ZZP-ers tot bedrijven als Jaarbeurs. Voor elk bedrijf en budget bedenken we een passende strategie. Benieuwd of zoekmachine adverteren voor jouw bedrijf interessant is? Vraag ons gratis en vrijblijvend om advies.

Resultaten

"Hieronder een aantal van onze resultaten. Neem contact op voor een prognose wat we voor jou kunnen bereiken met zoekmachine adverteren."

//adwolves.nl/wp-content/uploads/google-ads-optimalisatie-2019-adwolves-1.png
//adwolves.nl/wp-content/uploads/sea-resultaten-adwolves.jpg
//adwolves.nl/wp-content/uploads/optimalisatie-search.png

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse