Meer klanten dankzij zoekmachines

Als officieel Google Partner zijn we gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA). Wij helpen je aan een stijging in het aantal potentiƫle klanten op jouw website door in zoekmachines als Google en Bing te adverteren op het moment dat de doelgroep naar jouw aanbod of oplossing zoekt. We bedenken een strategie en mixen creativiteit met machine learning om sterke campagnes te realiseren.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Nadat we een zoekwoordonderzoek hebben gedaan zetten we de advertenties op volgens het opgestelde plan. Zoekt de doelgroep op de gekozen zoekwoorden? Dan verschijnt jouw advertentie en betaal je enkel als erop geklikt wordt. Er wordt een maximaal budget ingesteld waardoor je nooit meer uitgeeft dan aangegeven.

Wij meten alle resultaten uit de campagne en jouw vaste contactpersoon geeft regelmatig updates zodat je volledig zicht hebt op de vorderingen en resultaten van de zoekmachine advertenties.

Voor wie?

Wij zetten zoekmachine advertenties in voor een diversiteit aan bedrijven uit verschillende branches. Ook de bedrijfsgrootte vormt geen drempel. Van lokale ZZP-ers tot bedrijven als Jaarbeurs. Voor elk bedrijf en budget bedenken we een passende strategie. Benieuwd of zoekmachine adverteren voor jouw bedrijf interessant is? Vraag ons gratis en vrijblijvend om advies.

//adwolves.nl/wp-content/uploads/zoekmachine-adverteren-google-ads.jpeg