AdWolves reviews beoordelingen

Meer klanten? AdWolves jaagt op Leads!

AdWolves is ontstaan vanuit de behoefte bij bedrijven om meer uit het internet te gaan halen, maar door een gebrek aan werkcapaciteit en kennis zelf niet in staat zijn dit te realiseren. Wij faciliteren de online marketing en voorzien hiermee in de behoeften van onze klanten. Bij AdWolves zien wij onszelf als connectie tussen bedrijven en de digitale markt.

reclamebord sponsoren sponsor spirit adwolves

Wij vinden onze oorsprong in de polder nabij Rotterdam en lossen marketingvraagstukken op een nuchtere, eerlijke en transparante wijze op. Bij ons zit je nooit vast aan contracten en ben je altijd vrij om te gaan. Ons grote klantenbestand met langdurige en duurzame zakelijke relaties geven aan dat er geen reden is om weg te gaan. Naast onze gewaardeerde klanten hechten wij ook waarde aan onze samenwerkingspartners en de grotere online marketingbureaus die met regelmaat leads naar ons doorverwijzen. Samen zitten we in een ecosysteem met een grote slagkracht.

Marketing is de motor achter omzetontwikkeling. Wat is er mooier dan, met de mogelijkheden van vandaag,  potentiële klanten 24/7 te kunnen bereiken? Wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies op maat.

Wat klanten over AdWolves zeggen..

Diana Dollee
Diana Dollee
Zeer tevreden ben ik over Adwolves online Marketing! Kes denkt met je mee, hij is professioneel, betrouwbaar en er wordt snel gereageerd op je email.
Jeremy van der Plaats
Jeremy van der Plaats
AdWolves is echt een klapper van een bedrijf! Helemaal tevreden met de snelle service. Zaken ging niet goed en Kes heeft het helemaal teruggebracht naar laaiend druk door zijn kennis en doorzettingsvermogen!
Sam Boogaerdt 't Hooft
Sam Boogaerdt 't Hooft
AdWolves heeft super veel ervaring omtrent het neerzetten van je merk op Google! Hierdoor ging in de piekmaanden onze omzet wel x 8. Heel knap om te zien hoeveel verstand ze ervan hebben en hoe goed je geholpen wordt! Daarnaast hebben ze ook veel ervaring met websites bouwen en social media marketing, ook best handig 😉 Krotom echt een super bedrijf om mee samen te werken! Elke € wordt dubbel en dwars terugverdiend
Hans Duijn
Hans Duijn
Voor meerdere projecten en opdrachtgevers werken wij samen met Adwolves. De samenwerking bevalt ons uitstekend door de kwaliteit van de opgeleverde campagnes, snelle klantenservice en betaalbare prijzen.
Robin Vieveen
Robin Vieveen
Ik ben heel tevreden met de werkzaamheden die AdWolves voor ons bedrijf doet! Ze reageren altijd snel, denken mee en zijn lekker pro-actief. Echt een aanrader. En ook gewoon geschikt als je (kleine) ZZP'er bent!!!
John Sips
John Sips
Wij zijn sinds kort klant bij Adwolves omdat hij werd aanbevolen door iemand anders in mijn netwerk. Ik heb er geen spijt van. Helder van aanpak en duidelijk. Heb veel van Kes geleerd.
Hidde Demmenie
Hidde Demmenie
AdWolves is een professioneel en enorm prettig bedrijf om mee samen te werken. Kes werkt inzichtelijk, levert hoogwaardige kwaliteit af en is doeltreffend in zijn handelen. Daarom een absolute en welverdiende vijf sterren.
js_loader

Onze missie

Wij zijn een jong online marketingbureau met 20 jaar internetervaring in huis en hebben ons gespecialiseerd in online advertising. Gedreven door onze passie voor het internet en het ondernemerschap helpen wij ondernemingen kennis te maken met de daadwerkelijke kracht van het internet.

Dit doen wij door van het internet een platform te maken dat bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Voor elke organisatie bedenken wij een unieke strategie. Ons klantenbestand strekt zich uit over de hele randstad van Beverwijk tot Zaltbommel en Noordwijk tot Utrecht.

Wij onderscheiden ons door onze nuchtere mentaliteit. We bieden onze diensten aan zonder de onnodige facetten waardoor voor onze klanten de kosten worden verlaagd en elke euro beter wordt ingezet.

Bij AdWolves we korte lijnen en zullen we altijd handelen in het belang van het resultaat van onze klant, voor ons belang. Dat we langdurige relaties onderhouden en er een stabiele stroom nieuwe leads  naar ons doorverwezen wordt, ook door grotere marketingbureaus, is het bewijs hiervan.

Neem gerust contact op voor een kennismaking.

Onze visie

Internet krijgt steeds meer de greep op ons leven en het aantal innovaties groeit met de dag. Advertenties worden dynamischer en passen zich realtime aan aan de situatie. Daarnaast gaat kunstmatige intelligentie de productiviteit overnemen en wordt er steeds meer van onze creativiteit en strategisch vermogen verwacht. Wij kijken vooruit.

Onze ambitie gaat verder dan adverteren, we willen digitaal ondernemen voor ondernemingen en deze vervolgens laten groeien door een gezonde en stabiele omzet te realiseren. Dit doen wij door geavanceerde technieken van de exponentieel groeiende digitale wereld in te zetten om ondernemingen te helpen de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Dat is onze stip aan de horizon.

Identiteit, normen en waarden

Een belangrijk norm van ons is dat wij de resultaten van de klant boven onze eigen resultaten plaatsen. Eerlijk en nuchter zaken doen, daar gaan wij voor. Verder hebben wij kennis erg hoog in het vaandel, we leren continu bij en delen deze kennis met onze klanten. We gaan voor een lange relatie met onze klanten en willen deze naast de groei door onze diensten ook met innovatieve ideeën online laten ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van marketing, maar de gehele internetstrategie. Samen gaan we voor betere resultaten.