Bespaar 20-50% na een Google Ads Scan GOOGLE ADS SCAN
kes van ommen adwolves

Meer klanten? AdWolves jaagt op Leads!

Ik ben Kes van Ommen, de oprichter van AdWolves. Sinds 2013 ben ik internetondernemer en heb ik ervaren dat te veel bedrijven onvoldoende kennis hebben van hoe belangrijk een goede internetstrategie is en wat dat op kan leveren. Vol passie en gedrevenheid spring ik hier in. Ik zie mijzelf als connectie tussen bedrijven en de digitale markt.

Marketing is de motor achter omzetontwikkeling. Wat is er mooier dan, met de mogelijkheden van vandaag, uw potentiële klanten 24/7 te kunnen bereiken? Schroom niet en ontdek zelf de kracht van het internet!

Waarom AdWolves?

  • Pro-actief campagnemanagement.
  • Jong en nuchter team met kennis.
  • Moderne rapportages en live-dashboards.
  • Aandacht voor trends, kennis en ontwikkelingen.
  • Ervaring in huis met marketingbudgetten van de snackbar om de hoek tot Center Parcs.
  • Samenwerking met partners waarmee we u van een complete internetstrategie kunnen voorzien. Van teksten tot websites en marketing.

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

Onze missie

Wij zijn een jong online marketingbureau met 15 jaar internetervaring in huis. Door onze brede internetkennis kunnen we de online marketing strategie op de complete klantervaring afstemmen. Gedreven door onze passie voor het internet en het ondernemerschap helpen wij ondernemingen kennis te maken met de daadwerkelijke kracht van het internet.

Dit doen wij door in te spelen op de behoefte naar meer online acquisitie, tegen lagere kosten dan traditionele marketingmethoden. Door potentiële klanten te bereiken met doelgerichte online advertentiecampagnes voorzien wij in deze behoefte. Ons streven is om van deze potentiële klanten waardevolle leads te maken en uiteindelijk omzetontwikkeling te realiseren voor onze klanten.

Identiteit, normen en waarden

Een belangrijk norm van ons is dat wij de resultaten van de klant boven onze eigen resultaten plaatsen. Eerlijk en nuchter zaken doen, daar gaan wij voor. Verder hebben wij kennis erg hoog in het vaandel, we leren continu bij en delen deze kennis graag. We gaan voor een lange relatie met onze klanten en willen deze naast de groei door onze diensten ook met innovatieve ideeën online laten ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van marketing, maar de gehele internetstrategie. Samen gaan we voor betere resultaten.

Onze visie

Internet krijgt steeds meer de greep op ons leven en het aantal innovaties groeit met de dag. Advertenties worden dynamischer en passen zich realtime aan aan de situatie. Daarnaast gaat kunstmatige intelligentie de productiviteit overnemen en wordt er steeds meer van onze creativiteit en strategisch vermogen verwacht. Wij kijken vooruit. Onze ambitie gaat verder dan adverteren, we willen digitaal ondernemen voor ondernemingen en deze vervolgens laten groeien door een gezonde en stabiele omzet te realiseren.. Dat is onze stip aan de horizon.