06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN

Wij zijn AdWolves...

...een jong online-marketingbureau gevestigd in Ouderkerk a/d IJssel. Ons doel is simpel, meer klanten voor uw bedrijf uit het internet halen. De glimlach op uw gezicht op het moment dat u de kracht van het internet hebt ontdekt, daar gaan wij voor.

Aan AdWolves heeft u een pro-actieve en eerlijke partner met de Rotterdamse mentaliteit.

Macbook bureau

Wij zorgen voor meer klanten

Dit doen wij door gericht op uw doelgroep te adverteren. Vervolgens analyseren wij hun gedrag op uw website en sturen wij de campagnes bij.
kes van ommen adwolves

Ik ben Kes van Ommen..

...en ik ben de oprichter van AdWolves. Ik ben sinds 2013 internetondernemer en heb ervaren dat te veel bedrijven onvoldoende kennis hebben van hoe belangrijk een goede internetstrategie is en wat dat op kan leveren. Vol passie en gedrevenheid spring ik hier in en zie ik mij als connectie tussen bedrijven en de digitale markt.

Marketing is de motor achter omzetontwikkeling. Wat is er mooier dan, met de mogelijkheden van vandaag, uw potentiële klanten 24/7 te kunnen bereiken? Schroom niet en ontdek zelf de kracht van het internet!

Waarom AdWolves?

  • Pro-actief management met een dagelijks oog op uw campagnes.
  • Jong en nuchter team met kennis waar praatjes uitblijven.
  • Ervaring in huis met marketingbudgetten van de snackbar om de hoek tot Pierre et Vacances Center Parcs Group.
  • Samenwerking met partners waarmee wij uw complete internetstrategie kunnen voorzien. Van teksten tot websites, advertenties en advies.
Gratis advies
Interesse? Ontdek wat wij voor uw
bedrijf kunnen betekenen.

Uw naam

Uw e-mailadres

Link naar uw website