06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN
kes van ommen adwolves

Meer klanten? AdWolves jaagt op Leads!

Ik ben Kes van Ommen, de oprichter van AdWolves. Sinds 2013 ben ik internetondernemer en heb ik ervaren dat te veel bedrijven onvoldoende kennis hebben van hoe belangrijk een goede internetstrategie is en wat dat op kan leveren. Vol passie en gedrevenheid spring ik hier in. Ik zie mijzelf als connectie tussen bedrijven en de digitale markt.

Marketing is de motor achter omzetontwikkeling. Wat is er mooier dan, met de mogelijkheden van vandaag, uw potentiële klanten 24/7 te kunnen bereiken? Schroom niet en ontdek zelf de kracht van het internet!

Waarom AdWolves?

  • Pro-actief campagnemanagement.
  • Jong en nuchter team met kennis.
  • Moderne rapportages en live-dashboards.
  • Aandacht voor trends, kennis en ontwikkelingen.
  • Ervaring in huis met marketingbudgetten van de snackbar om de hoek tot Center Parcs.
  • Samenwerking met partners waarmee we u van een complete internetstrategie kunnen voorzien. Van teksten tot websites en marketing.

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Onze missie

Wij zijn een jong online-marketing bureau met 15 jaar internet-ervaring op gevorderd niveau. Door onze brede kennis en ervaring op meerdere beroepsvlakken van het internet weten we waar kansen liggen voor bedrijven. Kansen die verreweg niet goed worden benut door de meesten MKB-bedrijven. Gedreven door de passie voor het internet en het ondernemerschap helpen wij deze ondernemingen kennis te maken met de kracht van het internet.

Dit doen wij door in te spelen op de behoefte naar meer acquisitie tegen minder kosten dan veel traditionele acquisitiemethoden. Door potentiële klanten te bereiken met gerichte online advertentiecampagnes en vervolgens uw online aanwezigheid te optimaliseren voorzien wij in deze behoefte. Ons streven is om van deze potentiële klanten waardevolle leads te maken en uiteindelijk omzet te genereren voor uw bedrijf.

Identiteit, normen en waarden

Een belangrijk norm van ons is dat wij de resultaten van de klant boven onze eigen resultaten plaatsen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze unieke bedrijfscultuur en mentaliteit, die bij oprichting mee is gekomen uit de bouw, altijd behouden blijft. Kennis hebben wij erg hoog in het vaandel, elke dag leren wij bij en delen deze kennis graag met onze partners en klanten. Wij gaan voor een lange relatie met onze klanten en willen deze naast de groei, met innovatieve ideeën online laten ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van marketing, maar de gehele internetstrategie.

Onze visie

Internet wordt steeds belangrijker en de mogelijkheden groeien eindeloos door. Advertenties worden steeds persoonlijker en passen zich aan aan de situatie. Bedrijven kunnen steeds makkelijker internationaal zakendoen. Daarnaast gaat kunstmatige intelligentie de productiviteit overnemen en wordt er steeds meer van onze creativiteit. AdWolves kijkt ver vooruit en houdt online trends in de gaten. Onze ambitie is meer dan adverteren, we willen uiteindelijk een bedrijf worden dat online voor andere organisaties onderneemt. Dit houdt in de totale internetstrategie beheren en zorgen voor gezonde en stabiele omzet uit het digitale netwerk.

Een onderneming dat online voor uw bedrijf onderneemt, zoals investeerders een deel van het roer van bedrijven op zich nemen. Dat is onze punt aan de horizon.

Wij willen deze ontwikkeling realiseren door goed werk te leveren dat niet alleen gebaseerd is op de dienst die wij leveren en de duizenden cijfers die daaruit voortvloeien, maar ook op strategisch niveau aansluit op het gehele plaatje van de ondernemingen van onze klanten.

Klaar om op leads te gaan jagen en/of uw merkbekendheid te vergroten?