AdWolves reviews beoordelingen

Trade- en bezoekersmarketing Jaarbeurs

Voor diverse beurzen en platformen van Jaarbeurs zetten we online advertising in. Elk project vereist een op maat gemaakte online marketingstrategie en heeft verschillende belanghebbenden. Dit maakt(e) het voor ons keer op keer extra uitdagend.

Uiteenlopende projecten

De diversiteit aan projecten loopt van het binnenhalen van sollicitaties door werkzoekende ICT-ers op vacatureplatform ICTwerkt.nl, tot het vinden en converteren van leveranciers in de maakindustrie die willen exposeren op ESEF Maakindustrie. Hiervoor gebruiken wij diverse online kanalen en methoden om de gestelde doelstellingen te behalen.

Beurscampagnes

Beurscampagnes hebben een eigen levensloop waarin ook rekening wordt gehouden met de verschillende fases van de customer journey en tegelijkertijd ook de salesfunnel. Zo hebben we bijvoorbeeld voor bezoekers van Overheid360 een brandingcampagne op Facebook ingezet, zoekmachineadvertenties in Google en re-targeting richting zowel websitebezoekers als een aparte campagne richting geregistreerden om de no-show te verlagen. Elk kanaal werd op het juiste moment ingezet en de advertenties pasten we regelmatig aan tijdens de campagnes om deze zo relevant mogelijk te houden richting de doelgroep.

Voor onder andere de volgende beurzen hebben wij advertentiecampagnes gedraaid:

 • ESEF Maakindustrie
 • ICT & Logistiek
 • Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo
 • Logistica
 • Logistiek Manager van het Jaar
 • Overheid360
 • Supportbeurs
 • Zorg&ICT
 • Zorgtotaal

Vacatures adverteren op Social Media

Voor het Platform ICTwerkt.nl adverteren wij personeelsadvertenties van ICT-bedrijven op Social Media. Bedrijven kunnen hier tegen betaling hun ICT vacatures laten plaatsen en krijgen daar diverse promoties voor terug binnen het grote netwerk van Jaarbeurs. Wij zetten vacatures als advertentie uit op Social Media. Inmiddels hebben we al honderden vacatures onder de aandacht gebracht bij de relevante doelgroep. De extra exposure is doorgaans onderdeel van de algehele employer branding strategie van bedrijven.

Leadgeneratie ICT-platformen

Naast hiervoor genoemde hebben wij voor diverse ICT-platformen whitepapers gepromoot met zowel zoekmachineadvertenties in de zoekmachine als displayadvertenties in het Google Display Netwerk. Dit deden wij voor de volgende merken:

 • Channelweb
 • Computable
 • MarqIT

Dit leidde tot registraties op de website en downloads van de whitepapers.

infosecurity belgie

Resultaten:

 • Merkbekendheid, sollicitaties, whitepaper downloads, registraties en leads (exposanten).

Groei dankzij AdWolves

AdWolves heeft sinds onze start een goed rendement gerealiseerd. De advertenties leveren maandelijks een grote bijdrage aan de groei van onze webshop.

Anoniem / HandyHero

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear