Bespaar 20-50% na een Google Ads Scan GOOGLE ADS SCAN
reclamebord sponsoren sponsor spirit adwolves

Voetbalvereniging Spirit

Sinds 2018 sponsoren wij Voetbalvereniging Spirit in Ouderkerk aan den IJssel. Spirit is verder een nette en populaire voetbalclub. We zijn ermee opgegroeid in onze jeugd en zijn nog steeds betrokken. Genoeg redenen voor ons om de club te sponsoren.

//adwolves.nl/wp-content/uploads/team-lekkerkerk-logo.jpg

Roparun team Lekkerkerk

Vanaf 2019 zijn wij shirtsponsor voor de 2020 editie van Roparun team Lekkerkerk en gaan wij ook de webhosting sponsoren. De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De teams gaan 540 kilometer afleggen om geld op te halen in de strijd tegen kanker. Een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto van Stichting Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Zaalvoetbalteam Greenwall

Vanaf 2014 sponsorden wij Greenwall met complete tenue's. Greenwall speelde in competitieverband in Capelle aan den IJssel en deed daarnaast mee aan diverse toernooien in de regio.  De tenue's werden verder ook recreatief gebruikt door diverse zaalvoetbalteams bij wedstrijden in MFG de Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel. Na twee jaar is het team opgegaan in zaalvoetbalvereniging TPP in Rotterdam en werden de tenues recreatief gebruikt.