AdWolves reviews beoordelingen

AdWolves Testimonials

Wat anderen van AdWolves vinden? Testimonials, recensies en reviews kunnen in deze tijd bepalend zijn. Op deze pagina vind je onze testimonials. We vragen klanten die een geruime tijd met ons samenwerken om een eerlijke testimonial bij ons aan te leveren. Zodat je weet hoe anderen de samenwerking met ons ervaren.

ImakeIT ikmaakhetwel.nl ict logo

Helder van aanpak en duidelijk.

"Wij zijn sinds kort klant bij Adwolves omdat hij werd aanbevolen door iemand anders in mijn netwerk. Ik heb er geen spijt van. Helder van aanpak en duidelijk. Heb veel van Kes geleerd."
- John Sips in juli 2020

serp co logo

If you are looking for SERVICES I highly recommend them.

"I had a great experience working with Kes at AdWolves Online Marketing.
He was very responsive, knowledgeable, and super helpful with my issues.
If you are looking for SERVICES I highly recommend them.
Thanks Kes!
"

- Devin Schumacher in juli 2020

schoonheidssalon centifolia rotterdam

Zeer tevreden ben ik over Adwolves...

"Zeer tevreden ben ik over Adwolves online Marketing! Kes denkt met je mee, hij is professioneel, betrouwbaar en er wordt snel gereageerd op je email."
- Diana Dollee in december 2019

//adwolves.nl/wp-content/uploads/djoez-klantlogo.jpg

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

"Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van adWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!"
- Sam Boogaerdt 't Hooft in november 2019

//adwolves.nl/wp-content/uploads/profitlife-aalsmeer-logo-1.jpg

Enorm prettig bedrijf om mee samen te werken.

"AdWolves is een professioneel en enorm prettig bedrijf om mee samen te werken. Kes werkt inzichtelijk, levert hoogwaardige kwaliteit af en is doeltreffend in zijn handelen. Daarom een absolute en welverdiende vijf sterren."
- Hidde Demmenie in november 2019

Jeremy van der Plaats logo

AdWolves is echt een klapper van een bedrijf!

"AdWolves is echt een klapper van een bedrijf! Helemaal tevreden met de snelle service. Zaken ging niet goed en Kes heeft het helemaal teruggebracht naar laaiend druk door zijn kennis en doorzettingsvermogen!"

- Jeremy van der Plaats in november 2019

teamprint logo

Ze reageren altijd snel, denken mee en zijn lekker pro-actief. Echt een aanrader.

"Ik ben heel tevreden met de werkzaamheden die AdWolves voor ons bedrijf doet! Ze reageren altijd snel, denken mee en zijn lekker pro-actief. Echt een aanrader. En ook gewoon geschikt als je (kleine) ZZP'er bent!!!"
- Robin Vieveen in oktober 2019

No-Brainer logo

De samenwerking bevalt ons uitstekend.

"Voor meerdere projecten en opdrachtgevers werken wij samen met Adwolves. De samenwerking bevalt ons uitstekend door de kwaliteit van de opgeleverde campagnes, snelle klantenservice en betaalbare prijzen."
- Hans van Duin in augustus 2019

No Excuse logo

Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit.

"Nadat verschillende mensen (serieuze bedrijven) mijn marketing helemaal verkeerd hadden aangepakt. Het werkte totaal niet voor mij! Was ik heel erg tegen de marketing van Adwords enz. Totdat ik Kes tegen kwam bij Antum want werd toch wel erg benieuwd naar wat hij voor mij kon betekenen, aangezien ik de cijfers te horen had gekregen van wat hij presteerde bij Antum. Toch maar gedaan om te kijken of het wat is en het vervolg spreekt voor zich:

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond.

Voor mij geen ander meer!"
- Michael Krösing in augustus 2019