Bespaar 20-50% na een Google Ads Scan GOOGLE ADS SCAN

AdWolves Testimonials

Wat anderen van AdWolves vinden? Testimonials, recensies en reviews kunnen in deze tijd bepalend zijn. Op deze pagina vind je onze testimonials. We vragen klanten die een geruime tijd met ons samenwerken om een eerlijke testimonial bij ons aan te leveren. Zodat je weet hoe anderen de samenwerking met ons ervaren.

//adwolves.nl/wp-content/uploads/profitlife-aalsmeer-logo-1.jpg

Hidde Demmenie
Profitlife
www.profitlife.nl

Enorm prettig bedrijf om mee samen te werken.

"AdWolves is een professioneel en enorm prettig bedrijf om mee samen te werken. Kes werkt inzichtelijk, levert hoogwaardige kwaliteit af en is doeltreffend in zijn handelen. Daarom een absolute en welverdiende vijf sterren."

No-Brainer logo

Hans van Duin
No-Brainer
www.no-brainer.nl

De samenwerking bevalt ons uitstekend.

"Voor meerdere projecten en opdrachtgevers werken wij samen met Adwolves. De samenwerking bevalt ons uitstekend door de kwaliteit van de opgeleverde campagnes, snelle klantenservice en betaalbare prijzen."

teamprint logo

Robin Vieveen
TeamPrint
www.teamprint.nl

Ze reageren altijd snel, denken mee en zijn lekker pro-actief. Echt een aanrader.

"Ik ben heel tevreden met de werkzaamheden die AdWolves voor ons bedrijf doet! Ze reageren altijd snel, denken mee en zijn lekker pro-actief. Echt een aanrader. En ook gewoon geschikt als je (kleine) ZZP'er bent!!!"

No Excuse logo

Michael Krösing
Premium Personal Training
www.no-excuse.nl

Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit.

"Nadat verschillende mensen (serieuze bedrijven) mijn marketing helemaal verkeerd hadden aangepakt. Het werkte totaal niet voor mij! Was ik heel erg tegen de marketing van Adwords enz. Totdat ik Kes tegen kwam bij Antum want werd toch wel erg benieuwd naar wat hij voor mij kon betekenen, aangezien ik de cijfers te horen had gekregen van wat hij presteerde bij Antum. Toch maar gedaan om te kijken of het wat is en het vervolg spreekt voor zich:

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond.

Voor mij geen ander meer!"

//adwolves.nl/wp-content/uploads/djoez-klantlogo.jpg

Sam Boogaerdt 't Hooft
Streetwear Kledingwinkel en Webshop.
www.djoez.nl

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

"Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van adWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!"

HandyHero logo

Anoniem
Webshop klusartikelen
www.handyhero.nl

AdWolves heeft het merk HandyHero op de kaart gezet.

"AdWolves heeft sinds onze start het eerste jaar een goede rendement gerealiseerd. De advertenties leveren maandelijks een grote bijdrage aan de groei van onze webshop en heeft het merk HandyHero op de kaart gezet."

Klaar om op leads te gaan jagen en/of uw merkbekendheid te vergroten?