06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel je kan besparen. GOOGLE ADS SCAN

Meer klanten uit de website

Je hebt geïnvesteerd in een nieuwe website en wilt er nu meer klanten uit halen? Afwachten tot er bezoekers op jouw site komen is geen optie als concurrenten online actief zijn en ondertussen de prominente online posities innemen. Door doelgericht te adverteren in de zoekmachines, te adverteren met banners en de conversie te optimaliseren op de website, zorgen we dat je meer potentiële klanten bereikt en vervolgens converteert naar klanten.

Starten met online adverteren?

Wil je ontdekken wat er voor jouw bedrijf mogelijk is om online meer klanten uit het internet te halen? Laat ons vrijblijvend een blik over jouw site werpen en je kosteloos een eerlijk advies geven. Indien je interesse hebt in ons aanbod, zullen we je naderhand vrijblijvend een voorstel op maat doen. Start nu  met zoekmachine adverteren en ontdek de kracht van het internet!

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

Oplossingen voor meer klanten

Hieronder vind je de oplossingen die we gebruiken om de doelstellingen van onze klanten te behalen. Dit zijn methoden die vaak gecombineerd met elkaar voorzien in een effectieve online acquisitiestrategie.

Google AdWords

Als de doelgroep via Google op zoek is naar uw product of dienst en/of zoekt naar een relevant probleem of oplossing, dan is het moment daar om de advertentie te laten zien. Deze advertentiemethode zorgt voor hoge kwaliteit verkeer op uw website.

Conversie optimalisatie

Door de mogelijke pijnpunten op te sporen en doorlopend tot vijf A/B-tests tegelijkertijd op de website te voeren verbeteren we de websiteprestaties en behaal je uiteindelijk meer resultaat.

Banner advertenties

Een manier van online koude acquisitie. Er kans erg specifiek- en in-market getarget worden waardoor de relevantie hoog ligt. Daarnaast zorgen banners doorgaans voor erg veel verkeer, veel vertoningen en relatief lage kosten-per-klik.

Bing Ads

De zoekmachine van Microsoft met een erg klein marktaandeel ten opzichte van Google. Hierdoor laten veel bedrijven Bing Ads links liggen waardoor de kosten-per-klik aanzienlijk lager is dan in Google AdWords.

Klaar om op leads te gaan jagen en de naamsbekendheid te vergroten?