06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN

Meer rendement uit Google AdWords?

Een veel te dure AdWords campagne opzetten is zo gebeurd. Met als gevolg dat u honderden, dan wel duizenden, euro's per maand verspilt. Een situatie die veel voorkomt bij AdWords accounts die niet worden beheerd door een gespecialiseerd persoon. Naast het geld dat uw bedrijf verliest legt u het af tegen de concurrentie. Herkent u zich hier iets in? Schroom dan vooral niet om uw account gratis te laten scannen door één van onze SEA-Consultants. Vul het formulier in en u ontvangt van ons geheel vrijblijvend de AdWords Scan. De eerste stap naar meer rendement!

Voordelen AdWords Scan:

  • Ontdek hoe u maandelijks geld kan besparen.
  • Ontdek waar kansen op meer rendement liggen.
  • Krijg tips die u tijd besparen bij het managen
  • Geheel gratis en vrijblijvend

Waaruit bestaat een AdWords scan?

Om de scan uit te voeren koppelen wij uw account tijdelijk aan ons manageraccount (MCC). Vervolgens moet u het verzoek accepteren en gaat een SEA-Consultant uw account doorlopen. Hierbij wordt gekeken naar het gehele plaatje van uw Google AdWords account. Denk aan de accountstructuur, de advertenties, de zoekwoorden en de conversies. Vervolgens worden de bevindingen genoteerd en in een net document naar u toe gezonden.

Wat kan u doen met de AdWords scan?

De scan geeft inzicht in de mogelijkheden binnen uw account die zullen resulteren in meer rendement. Dit kan het verhogen van de omzet, het besparen van kosten of beiden. Wij geven u daarnaast ook tips om uw account eventueel efficiënter in te richten zodat het u tijd kan besparen bij uw werkzaamheden in het account.

Heeft u geen tijd om uw AdWords account zelf te beheren en besteedt u AdWords liever uit? Onze Google-gecertificeerde SEA-consultants helpen u graag!

Uw naam

Uw e-mailadres

Link naar uw website

AdWords Klant-ID


*Uw Klant-ID kan u bovenaan uw pagina vinden en bestaat uit 10 cijfers.