06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel je kan besparen. GOOGLE ADS SCAN

Meer rendement uit Google Ads?

Een veel te dure Ads campagne opzetten is zo gebeurd. Met als gevolg dat je honderden, dan wel duizenden, euro's per maand verspilt. Herkenbaar? Schroom dan vooral niet om uw account gratis te laten scannen door één van onze SEA-Consultants. Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende Google Ads Scan. De eerste stap naar meer rendement!

Voordelen Google Ads Scan:

  • Ontdek hoe je maandelijks geld kan besparen.
  • Ontdek waar kansen op meer rendement liggen.
  • Krijg tips die tijd besparen bij het managen
  • Geheel gratis en vrijblijvend

Waaruit bestaat een Google Ads scan?

Om de scan uit te voeren koppelen wij uw account tijdelijk aan ons manageraccount (MCC). Vervolgens gaat onze SEA-Consultant het account doorlopen. Hierbij wordt gekeken naar het gehele plaatje van jouw Google Ads account. Denk aan de accountstructuur, de advertenties, de zoekwoorden en de conversies. Vervolgens worden de bevindingen gedocumenteerd en naar je toe gezonden.

Wat kan je doen met de Google Ads scan?

De scan geeft inzicht in de mogelijkheden binnen het account die zullen resulteren in meer rendement. Dit kan het verhogen van de omzet, het besparen van kosten of beiden.

Heb je geen tijd om uw Google Ads account zelf te beheren en besteedt je Google Ads liever uit? Onze Google-gecertificeerde SEA-consultants helpen je graag!

Uw naam

Uw e-mailadres

Link naar uw website

Google Ads Klant-ID


*Uw Klant-ID kan u bovenaan uw pagina vinden en bestaat uit 10 cijfers.