AdWolves reviews beoordelingen

Video marketing

Video's moeten onder de aandacht worden gebracht van de doelgroep om daadwerkelijk effect te hebben. Een effectieve en snelle manier om dit te realiseren is door deze te adverteren middels een videocampagne. Deze campagnes kunnen bestaan uit een simpele eenmalige promotie van een bedrijfsvideo, tot complexe datagedreven campagnes. Leg ons gerust een case voor en we zullen je vrijblijvend en kosteloos in advies voorzien.

Meer views op YouTube

Met videocampagnes kunnen veel views worden verkregen door personen uit de doelgroep. Met de online businessdoelstellingen van onze klanten als uitgangspunt zetten we effectieve videocampagnes op. Dit kan zowel op YouTube of andere Social Media kanalen, maar ook op miljoenen websites en apps van het Google Display Network.

De juiste doelgroep bereiken

Videocampagnes kunnen doelgericht getarget worden richting de doelgroep. Hierbij kan er naast geografische en demografische targeting worden getargeting op; klantenmatch, consumentengedrag, intenties, affiniteiten, in-market en re-targeting. Binnen deze doelgroepen zijn weer een tal van opties mogelijk waardoor je uiteindelijk binnen de 2 miljard actieve YouTube-gebruikers tot jouw kleine niche kunt segmenteren en deze personen met een gerichte boodschap kunt bereiken.

Doelstellingen videocampagne

Videocampagnes kunnen volledig worden afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen. Videomarketing is ideaal voor de naamsbekendheid door de vele mogelijkheden om de advertentieherkenning en merkherkenning te vergroten. Van het bereiken van zoveel mogelijk unieke bereikte personen, tot advertentietechnieken als storytelling en miniseries. Verder zijn ook het beïnvloeden tijdens de overwegingsfase en het stimuleren van waardevolle acties primaire doelstellingen van videomarketing.

Effectieve videoadvertenties

Videoadvertenties zijn de belangrijkste elementen van een succesvolle videomarketingcampagne. Aan de hand van onderzoeken naar duizenden videocampagnes hebben we informatie onze klanten helpen om de beste videoadvertenties te maken. Van methoden als storytelling, tot technische- en psychologische richtlijnen waarbij ook de branding van het merk altijd een belangrijke rol heeft. Goede videoadvertenties dragen bij aan de naamsbekendheid, merkherkenning en conversie.