06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN

Facebook en Instagram

Door het grote bereik van Facebook en Instagram kunnen er op deze twee kanalen veel mensen bereikt worden. De vele soorten advertentiemogelijkheden die Facebook biedt maakt het voor elk bedrijf interessant om op Facebook te promoten. Afhankelijk van uw doelen zetten wij de juiste advertenties voor u op. Ook op Facebook kan er net als elk ander online advertentiemedium ge-target worden op uw doelgroep. Facebook is vooral erg handig om uw (nieuwe) diensten of producten te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten.

Advertentiemogelijkheden

Voor elk doel is er een aparte advertentietype op Facebook. Webshops hebben bijvoorbeeld andere doelen dan transportbedrijven. Op Facebook is het mogelijk om naast afbeeldingen ook met video's, diashows en andere media te adverteren. Tegenwoordig kan zelfs het publiek gevraagd worden te stemmen en kunnen er eenvoudig win-acties opgezet worden.

Voordelen

Door te adverteren in Facebook kunt u een erg groot publiek bereiken op verschillende manieren. Door de vele type advertenties past adverteren in Facebook en Instagram binnen elke marketingstrategie. Verder is er veel interactie mogelijk. U kunt bijvoorbeeld direct contact met uw doelgroep hebben. Betrokkenheid van de doelgroep kan adverteren op Social Media een erg krachtig middel maken voor uw bedrijf.

Klaar om op leads te gaan jagen en/of uw merkbekendheid te vergroten?