06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel je kan besparen. GOOGLE ADS SCAN

Adverteren op Social Media

Door het grote bereik van Facebook, Instagram en LinkedIn kunnen er op deze kanalen veel mensen bereikt worden. De vele soorten advertentiemogelijkheden die Facebook biedt maakt het voor elk bedrijf interessant om op Facebook te promoten. Afhankelijk van jouw doelen zetten we de juiste advertenties voor je op. Ook op Facebook kan er net als elk ander online advertentiemedium ge-target worden op je doelgroep. Facebook is handig om jouw (nieuwe) diensten of producten te promoten en om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. LinkedIn is vooral interessant voor B2B-doeleinden.

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

Advertentie mogelijkheden

Voor elk doel is er een aparte advertentietype op Facebook. Webshops hebben bijvoorbeeld andere doelen dan transportbedrijven. Op Facebook is het mogelijk om naast afbeeldingen ook met video's, diashows en andere media te adverteren. Tegenwoordig kan zelfs het publiek gevraagd worden te stemmen en kunnen er eenvoudig win-acties opgezet worden.

Voordelen

Door te adverteren in Facebook kan je een erg groot publiek bereiken op verschillende manieren. Door de vele type advertenties past adverteren in Facebook en Instagram binnen elke marketingstrategie. Verder zijn er verschillende manieren van interactie mogelijk. Betrokkenheid van de doelgroep kan adverteren op Social Media een erg krachtig middel maken voor jouw bedrijf.

Klaar om op leads te gaan jagen en de naamsbekendheid te vergroten?