06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN

Google Adverteren

Google Adverteren, ook wel Google AdWords genoemd, is de populairste manier van online adverteren. Veruit de meeste mensen zoeken online naar een product of dienst voor ze het afnemen. De vele zoekopdrachten hierdoor maakt Google een goede plek om te adverteren. U betaalt met Google Adverteren alleen voor bezoekers naar uw site die al op zoek zijn naar uw dienst of product. Dit maakt het adverteren in Google erg rendabel en effectief.

  • Betaal per potentiële klant op zoek naar uw product of dienst
  • 24/7 actief uw doelgroep benaderen en leads binnenhalen.
  • Gedetailleerde, inzichtelijke rapportages.

Waarom Adverteren in Google?

Door in Google te adverteren komt uw advertentie bovenin de zoekresultaten. Gemiddeld 62% van alle mensen klikken op de advertenties in Google. Niet adverteren in Google betekent dat u slechts 38% van de markt bereikt. Een plek tussen de topposities is nodig om meer bezoekers naar uw site te krijgen.

Wat kost Adverteren in Google?

Bij het adverteren in Google betaalt u per bezoeker die op zoek is naar uw dienst of product en vervolgens op uw advertentie klikt. Hoeveel precies hangt af van verschillende factoren af zoals de hoeveelheid concurrentie op betreffend zoekwoord. Deze zijn echter wel altijd dusdanig laag dat het een goed rendement oplevert.

Google AdWords onderhoud

De actieve online-markt, concurrenten, ontwikkelingen en zoektrends zorgen er voor dat online-marketing nooit stil staat. Door campagnes actief te beheren kunnen veel onnodige kosten worden bespaard. Doordat alles meetbaar is op het internet kunnen de campagnes constant geoptimaliseerd worden voor nog meer rendement.

Adverteren naar bedrijfsvoering

Met het adverteren in Google zijn er veel mogelijkheden om de advertenties op uw bedrijfsvoering af te stemmen. Van de advertentietijden, tot geografische afstemming en een "direct bellen" knop op mobiel. Wij stemmen uw advertenties zo af dat ze voor u de meeste leads opleveren.

Google Search Certificering

Wij vinden het erg belangrijk dat de advertenties die wij voor uw bedrijf plaatsen presteren en renderen. Om de kwaliteit te garanderen werken wij alleen met Google-gecertificeerd personeel. Indien in het bezit van dit certificaat erkent Google diegene als online advertentieprofessional.

Gratis advies
Interesse? Ontdek wat wij voor uw
bedrijf kunnen betekenen.

Uw naam

Uw e-mailadres

Link naar uw website