06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel je kan besparen. GOOGLE ADS SCAN

Banner Adverteren

Banner adverteren, ook wel “Display Advertising” genoemd is al jarenlang een succesvolle manier van online adverteren. Zie banners als jouw online reclamebord die op allerlei websites wordt getoond. Door het ongekend grote bereik, en de vele vertoningen, is deze manier van adverteren ideaal voor het vergroten van de merkbekendheid.

Indien je met banners wil gaan adverteren, zorgen we ervoor dat de banners zo zijn ontworpen dat ze aansluiten op de doelstelling. Doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Het promoten van een evenement (vertoningen)
  • Het verkopen van een nieuw product (klikken)
  • Het re-targeten van vorige bezoekers (remarketing)

 
Vervolgens richten we deze banners op de vooraf vastgestelde doelgroep zodat het budget zo effectief mogelijk wordt besteed. Als de campagne loopt is het noodzakelijk dat deze wordt onderhouden en waar nodig geoptimaliseerd. Want de markt en de concurrentie staan nooit stil.

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

Banner Adverteren voor jouw bedrijf

Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, promoot acties en/of producten om bezoekers naar jouw (web)winkel te laten komen, kondig evenementen aan of re-target bezoekers die jouw website hebben verlaten. Banner Adverteren heeft een aanvullende waarde op bijna elke online strategie, voor elk bedrijf in elke branche.

Google Display Certificering

Net als voor Google Search Advertising heeft Google ook certificeringen voor Display Advertising. Hiermee kan iedereen zich onderscheiden door te laten zien dat zij vakbekwaam zijn in banner adverteren. De personen die aan jouw banner campagnes werken zijn in het bezit van dit certificaat.

Klaar om op leads te gaan jagen en je naamsbekendheid te vergroten?