06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN

Banner Adverteren

Banner adverteren, ook wel "Display Advertising" genoemd is al jarenlang een succesvolle manier van online adverteren. Zie banners als uw online reclamebord die op allerlei websites wordt getoond. Door het ongekend grote bereik, en de vele vertoningen, is deze manier van adverteren ideaal voor het vergroten van de merkbekendheid.

Indien u met banners wil gaan adverteren, zorgen wij ervoor dat de banners zo zijn ontworpen dat ze aansluiten op de doelstelling. Doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Het promoten van een evenement (vertoningen)
  • Het verkopen van een nieuw product (klikken)
  • Het re-targeten van vorige bezoekers (remarketing)

Vervolgens richten wij deze banners op de vooraf vastgestelde doelgroep zodat het budget zo effectief mogelijk wordt besteed. Als de campagne loopt is het noodzakelijk dat deze wordt onderhouden en waar nodig geoptimaliseerd. Want de markt en de concurrentie staan nooit stil.

Google Display Certificering

Net als voor Google Search Advertising heeft Google ook certificeringen voor Display Advertising. Hiermee kan iedereen zich onderscheiden door te laten zien dat zij vakbekwaam zijn in banner adverteren. De personen die aan uw banner campagnes werken zijn in het bezit van dit certificaat.

Banner Adverteren voor uw bedrijf

Vergroot uw merkbekendheid, promoot acties en/of producten om bezoekers naar uw (web)winkel te laten komen, kondig evenementen aan of re-target bezoekers die uw website hebben verlaten. Banner Adverteren heeft een aanvullende waarde op bijna elke online strategie, voor elk bedrijf in elke branche.

Klaar om op leads te gaan jagen en/of uw merkbekendheid te vergroten?