AdWolves reviews beoordelingen

Adverteren in Google

Je hebt geïnvesteerd in een gloednieuwe website. Er komen nu te weinig bezoekers op waardoor hij te weinig omzet oplevert. Of je hebt een goedlopende website en zoekt nieuwe kansen voor meer online groei. Wat jouw vraagstuk ook is, door te adverteren in Google krijg je meer potentiële klanten op de website.

Het Adverteren in Google Ads is de populairste methode om online te adverteren. Veruit de meeste mensen zoeken op het internet in Google naar een product of dienst voor zij het afnemen. Door jouw advertentie bovenaan de zoekresultaten in Google te plaatsen middels een uitgebreide advertentie, bereik je de juiste mensen op het juiste moment.

Betaal per potentiële klant

Je betaalt met het adverteren in Google alleen voor bezoekers die klikken op jouw advertentie en dus naar je site gaan. Elke klik is als het ware een persoon die interesse heeft in jouw product of dienst wat de kans op een verkoop verhoogt. Hierdoor is het adverteren in Google vrijwel altijd rendabel mits de site goed converteert.

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

Onderhoud en optimalisatie

De actieve online-markt, concurrenten, ontwikkelingen en zoektrends zorgen er voor dat online-marketing nooit stil staat. Door campagnes actief te beheren kunnen veel onnodige kosten worden bespaard. Elke bezoeker brengt honderden gegevens met zich mee. Door met de markt mee te bewegen en je online strategie beter op de doelgroep af te stemmen kan er door constante optimalisaties betere resultaten worden behaald.

Hoe wordt de kosten-per-klik bepaald?

Hoeveel u betaalt per klik hangt af van verschillende factoren af zoals de hoeveelheid concurrentie op betreffend zoekwoord en de kwaliteit van je website. De kosten zijn echter altijd op zo'n niveau dat degene die erop adverteren genoeg winst maken. Het is een eigen markt met vraag en aanbod. Als een woord te duur is adverteren er minder bedrijven op waardoor de prijs weer daalt. Benieuwd hoeveel de voor jou interessante zoekwoorden kosten? Vraag het ons gerust.

Google Certificeringen

We vinden het erg belangrijk dat de advertenties die we voor jouw bedrijf plaatsen presteren en renderen. Wij hebben ons bewezen door de Google Partner Badge te verdienen. Om de kwaliteit te blijven garanderen werken we alleen met Google-gecertificeerd personeel. Ons personeel dient minimaal in het bezit te zijn van de Google AdWords Fundementals, Google AdWords Search en Google Analytics certificaten.