06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN

Adverteren in Google

Het Adverteren in Google (Google AdWords) is de populairste manier van online adverteren. Veruit de meeste mensen zoeken op het internet naar een product of dienst voor ze het afnemen. 97% van de mensen in Nederland zoekt via Google. Door uw advertentie bovenaan de zoekresultaten te plaatsen middels een advertentie, bereikt u de juiste mensen op het juiste moment.

Betaal per klik

U betaalt met het adverteren in Google alleen voor bezoekers die klikken op uw advertentie en dus naar uw site gaan. Elke klik is als het ware een persoon die interesse heeft in uw product of dienst wat de kans op een verkoop relatief hoog maakt voor dit kanaal. Hierdoor is het adverteren in Google erg rendabel.

Counter image
97
% zoekt in de zoekmachine van Google.
Counter image
40000
Zoekopdrachten per seconde in Google.
Counter image
62
% klikt op de advertenties bovenaan in Google.
Counter image
599
% gemiddeld rendement van onze klanten.

Waarom Adverteren in Google?

Door in Google te adverteren komt uw advertentie bovenin de zoekresultaten. Gemiddeld 62% van alle mensen klikken op de advertenties in Google. Niet adverteren in Google betekent dat u slechts 38% van de markt bereikt. Een plek tussen de topposities is nodig om meer bezoekers naar uw site te krijgen.

  • Betaal slechts per geïnteresseerde bezoeker
  • 24/7 bezoekers naar uw site halen en geautomatiseerd omzetten naar leads
  • Inzichtelijke rapportages

Onderhoud en optimalisatie

De actieve online-markt, concurrenten, ontwikkelingen en zoektrends zorgen er voor dat online-marketing nooit stil staat. Door campagnes actief te beheren kunnen veel onnodige kosten worden bespaard. Elke bezoeker brengt honderden gegevens met zich mee. Door met de markt mee te bewegen en uw online strategie beter op uw doelgroep af te stemmen kan er door constante optimalisaties betere resultaten worden behaald.

Hoe wordt de kosten-per-klik bepaald?

Hoeveel u betaalt per klik hangt af van verschillende factoren af zoals de hoeveelheid concurrentie op betreffend zoekwoord en de kwaliteit van uw website. De kosten zijn echter altijd op zo'n niveau dat degene die erop adverteren genoeg winst maken. Het is een eigen markt met vraag en aanbod. Als een woord te duur is adverteren er minder bedrijven op waardoor de prijs weer daalt. Benieuwd hoeveel uw woorden kosten? Vraag het ons gerust.

Google Certificeringen

Wij vinden het erg belangrijk dat de advertenties die wij voor uw bedrijf plaatsen presteren en renderen. Om de kwaliteit te garanderen werken wij alleen met Google-gecertificeerd personeel. Indien in het bezit van de benodigde certificaten erkent Google diegene als online advertentieprofessional. Ons personeel dient minimaal in het bezit te zijn van de  Google AdWords Search en Google Analytics certificaten. Verder streven wij als bedrijf naar een partnerschap met Google.

Klaar om op leads te gaan jagen en/of uw merkbekendheid te vergroten?