06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN

Adverteren in Google

U heeft een geïnvesteerd in een gloednieuwe website. Er komen alleen te weinig bezoekers op en daarom  levert hij vrijwel geen omzet op. Of u heeft een goedlopende website en zoekt nieuwe kansen voor meer online groei. Wat uw vraagstuk ook is, door te adverteren in Google krijgt u meer potentiële klanten op de website.

Het Adverteren in Google AdWords is de populairste methode om online te adverteren. Veruit de meeste mensen zoeken op het internet in Google naar een product of dienst voor ze het afnemen. 97% van de mensen in Nederland zoekt via Google. Door uw advertentie bovenaan de zoekresultaten te plaatsen middels een advertentie, bereikt u de juiste mensen op het juiste moment.

Betaal per klik

U betaalt met het adverteren in Google alleen voor bezoekers die klikken op uw advertentie en dus naar uw site gaan. Elke klik is als het ware een persoon die interesse heeft in uw product of dienst wat de kans op een verkoop verhoogt. Hierdoor is het adverteren in Google vrijwel altijd rendabel mits de site goed converteert.

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

Waarom Adverteren in Google?

Door in Google te adverteren komt uw advertentie bovenin de zoekresultaten. Gemiddeld 62% van alle mensen klikken op de advertenties in Google. Niet adverteren in Google betekent dat u slechts 38% van de markt bereikt. Een plek tussen de topposities is nodig om meer bezoekers naar uw site te krijgen.

  • Betaal slechts per geïnteresseerde bezoeker
  • 24/7 bezoekers naar uw site halen en geautomatiseerd omzetten naar leads
  • Inzichtelijke rapportages

Onderhoud en optimalisatie

De actieve online-markt, concurrenten, ontwikkelingen en zoektrends zorgen er voor dat online-marketing nooit stil staat. Door campagnes actief te beheren kunnen veel onnodige kosten worden bespaard. Elke bezoeker brengt honderden gegevens met zich mee. Door met de markt mee te bewegen en uw online strategie beter op uw doelgroep af te stemmen kan er door constante optimalisaties betere resultaten worden behaald.

Hoe wordt de kosten-per-klik bepaald?

Hoeveel u betaalt per klik hangt af van verschillende factoren af zoals de hoeveelheid concurrentie op betreffend zoekwoord en de kwaliteit van uw website. De kosten zijn echter altijd op zo'n niveau dat degene die erop adverteren genoeg winst maken. Het is een eigen markt met vraag en aanbod. Als een woord te duur is adverteren er minder bedrijven op waardoor de prijs weer daalt. Benieuwd hoeveel uw woorden kosten? Vraag het ons gerust.

Google Certificeringen

Wij vinden het erg belangrijk dat de advertenties die wij voor uw bedrijf plaatsen presteren en renderen. Om de kwaliteit te garanderen werken wij alleen met Google-gecertificeerd personeel. Indien in het bezit van de benodigde certificaten erkent Google diegene als online advertentieprofessional. Ons personeel dient minimaal in het bezit te zijn van de  Google AdWords Search en Google Analytics certificaten. Verder streven wij als bedrijf naar een partnerschap met Google.

Klaar om op leads te gaan jagen en/of uw merkbekendheid te vergroten?