06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel u kunt besparen. ADWORDS SCAN

Adverteren in Bing

Het adverteren in Bing is net als het adverteren in Google een interessante methode om meer potentiële klanten naar uw website te krijgen. Deze mensen zijn al op zoek naar uw product of dienst. Bing heeft een kleiner marktaandeel dan Google waardoor veel bedrijven Bing links laten liggen. Het gevolg? Zeer lage kosten om in Bing Ads te adverteren.

Betaal per klik

U betaalt met het adverteren in Bing alleen voor bezoekers die klikken op uw advertentie en dus naar uw site gaan. Elke klik is als het ware een persoon die interesse heeft in uw product of dienst wat de kans op een verkoop verhoogt. Hierdoor is het adverteren in Bing vrijwel altijd rendabel mits de site goed converteert. De kosten die u betaalt in Bing zijn aanzienlijk lager dan in Google. Daarentegen zijn ook de zoekvolumes een stuk lager.

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

Voordelen adverteren in Bing

Door in Bing te adverteren komt uw advertentie bovenin de zoekresultaten. Het marktaandeel van Bing is klein, waardoor bedrijven focussen op Google en er dus erg veel kansen liggen in Bing. Uw website staat hoogstwaarschijnlijk al in Bing, maar een plek tussen de topposities is nodig om meer bezoekers naar uw site te krijgen.

  • Betaal slechts per geïnteresseerde bezoeker
  • 24/7 bezoekers naar uw site halen en geautomatiseerd omzetten naar leads
  • Inzichtelijke rapportages
  • Veel lagere kosten dan adverteren in Google

Onderhoud en optimalisatie

De actieve online-markt, concurrenten, ontwikkelingen en zoektrends zorgen er voor dat online-marketing nooit stil staat. Door campagnes actief te beheren kunnen veel onnodige kosten worden bespaard. Elke bezoeker brengt honderden gegevens met zich mee. Door met de markt mee te bewegen en uw online strategie beter op uw doelgroep af te stemmen kan er door constante optimalisaties betere resultaten worden behaald.

Hoe wordt de kosten-per-klik bepaald?

Hoeveel u betaalt per klik hangt af van verschillende factoren af zoals de hoeveelheid concurrentie op betreffend zoekwoord en de kwaliteit van uw website. De kosten zijn echter altijd op zo'n niveau dat degene die erop adverteren genoeg winst maken. Het is een eigen markt met vraag en aanbod. Als een woord te duur is adverteren er minder bedrijven op waardoor de prijs weer daalt. Benieuwd hoeveel uw woorden kosten? Vraag het ons gerust.

Klaar om op leads te gaan jagen en/of uw merkbekendheid te vergroten?