Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 12 beoordelingen
AdWolves reviews beoordelingen
Adwords certification

Google Ads "Search" Certificaat

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de "Google Ads Search Certification". Door dit certificaat te behalen heeft de persoon bewezen algemene en gevorderden kennis te bezitten en deze toe te kunnen passen omtrent het opzetten, beheren en optimaliseren van zoekcampagnes.

Adwords certification

Google Ads "Display" Certificaat

Alle medewerkers die middels banners adverteren voor onze klanten zijn in het bezit van het "Google Ads Display Certification". In het display-advertising examen worden algemene en gevorderden concepten behandeld voor het opzetten, beheren en optimaliseren van display-campagnes.

Adwords certification

Google Ads "Mobile" Certificaat

Alle medewerkers die middels banners adverteren voor onze klanten zijn in het bezit van het "Google Ads Mobile Certification". De Google Ads Mobile-certificering behandelt algemene en meer gevorderde concepten van mobiel adverteren, waaronder advertentie-indelingen, biedingen en targeting, en het meten en optimaliseren van campagnes.

Google Analytics Qualified Individual

Google Analytics Certificaat

Al onze medewerkers zijn in het bezit van het "Google Analytics Certificaat". Met dit certificaat laat de persoon zien bedreven te zijn in het gebruik van Google Analytics. De kwalificatie is beschikbaar voor iedereen die is geslaagd voor het Google Analytics examen.

Waarom AdWolves ervoor kiest deze kwalificatie voor individuen te behalen? Hoewel iedereen de cijfers in Google Analytics kan lezen, wordt het pas echt een uitgesproken krachtige tool in de handen van ervaren gebruikers. Gekwalificeerde gebruikers kunnen Google Analytics op effectieve wijze organisatie toepassen.