AdWolves reviews beoordelingen

Begonnen als schoolproject

Met een interessant concept en een innovatief product stond HandyHero klaar in de startblokken. Van de start als schoolproject op Hogeschool Rotterdam, tot de verkoop twee jaar later. AdWolves was een belangrijk onderdeel van de groei.

Webshop lanceren

Het doel was simpel, zoveel mogelijk omzet realiseren en HandyHero uit de startblokken helpen. We hadden een Woocommerce Webshop gerealiseerd en zijn daarna direct begonnen met een zoekmachine adverteren. Na een paar weken is er een re-marketing campagne aan toegevoegd waarmee eerdere bezoekers van de webshop werden ge-target.

Verkopen via Google Shopping en Bol.com

Na een half jaar hebben we ook een Google Shopping campagne toegevoegd. Het rendement uit Google Shopping was hoog doordat Google shoppers beter converteren en dankzij de lage concurrentie. Verder hebben we ook het verkoopkanaal via Bol.com ingericht. Op dit kanaal waren de marges klein maar tegelijkertijd vereiste dit geen investering en was het goed voor de naamsbekendheid.

De resultaten

Aan het begin was de concurrentie relatief hoog en werd er als nieuwkomer quitte gespeeld op de online campagnes. Na een paar optimalisaties werd er een goed en consistent maandelijkse rendement gerealiseerd. Van elke euro kwam er in de eerste twaalf maanden vijf voor terug. Dit rendement werd gehandhaafd terwijl de campagnes groeiden tot de webshop werd verkocht.

HandyHero is eind 2017 overgenomen door directe concurrent 

Sugru, product van HandyHero.

Resultaten

  • Het eerste jaar werd elke €1 in Google Ads omgezet naar €5 omzet.
  • Opzetten Google Shopping.
  • Opzetten Woocommerce Webshop.
  • Opzetten zakelijk verkopen via Bol.com.

Het eerste jaar is elke €1 omgezet naar €5

Adwords groei HandyHero

Productverkopen via Google Adverteren sinds opening webshop.

Groei dankzij AdWolves

AdWolves heeft sinds onze start een goed rendement gerealiseerd. De advertenties leveren maandelijks een grote bijdrage aan de groei van onze webshop.

Anoniem / HandyHero

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear