06 - 113 848 65
Ontdek hoeveel je kan besparen. GOOGLE ADS SCAN

Begonnen als schoolproject

Met een interessant concept en een innovatief product stond HandyHero klaar in de startblokken. Begonnen als schoolproject op de Hogeschool Rotterdam, overgenomen door DutchUP Group en eind 2017 verkocht. Tijdens dit hele proces hebben wij aan HandyHero's zijde gestaan en waren we een belangrijk onderdeel van de groei die deze start-up doormaakte.

Webshop lanceren

Het doel was simpel, zoveel mogelijk omzet realiseren en HandyHero uit de startblokken helpen. We zijn direct begonnen met een advertentiecampagne in Google. Na een paar weken is er een re-marketing campagne aan toegevoegd waarmee eerdere bezoekers van de webshop werden ge-target. Deze krijgen display banners te zien die gericht zijn op conversies.

In een later stadium werd ook een Google Shopping campagne toegevoegd. Het rendement uit Google Shopping was, mede doordat Google shoppers beter converteren en de lage concurrentie, voor HandyHero tamelijk hoog.

De resultaten

Aan het begin was de concurrentie relatief hoog en werd er als nieuwkomer quitte gespeeld op de online campagnes. Na een paar optimalisaties werd er een goed en consistent maandelijkse rendement gerealiseerd. Van elke euro kwam er in 2016 sinds de oprichting gemiddeld vijf euro omzet voor terug. Dit rendement werd gehandhaafd terwijl de campagnes groeiden tot de webshop werd verkocht.

HandyHero is eind 2017 overgenomen door een directe concurrent.

Het eerste jaar is elke €1 omgezet naar €5

Adwords groei HandyHero

Productverkopen via Google Adverteren sinds opening webshop.

Groei dankzij AdWolves

AdWolves heeft sinds onze start een goed rendement gerealiseerd. De advertenties leveren maandelijks een grote bijdrage aan de groei van onze webshop.

Anoniem / HandyHero

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear