AdWolves reviews beoordelingen

Naamsbekendheid vergroten?

Jouw concurrenten zitten je op de hielen of je bent nieuw in de markt. Misschien is het jouw ambitie om een top-of-mind merk te worden in de regio? Online adverteren kan hier een grote rol in spelen. Tegen relatief lage advertentiekosten ten opzichte van traditionele marketingmethoden, kan je de bekendheid van je merk en bedrijfsnaam vergroten in de regio. Door een combinatie van advertenties op Social Media en op duizenden sites van het Google Display Netwerk, wordt jouw merk bij je doelgroep onder de aandacht gebracht. Dit gebeurd gecontroleerd.

Starten met adverteren

Wil je ontdekken wat er voor jouw bedrijf mogelijk is om de naamsbekendheid te vergroten? Laat ons je dan vrijblijvend adviseren. Indien we de online kansen voor jouw bedrijf hebben aangekaart en je interesse hebt in ons aanbod, zullen we een voorstel op maat doen.

De investering in AdWolves heb ik er voor 600% uitgehaald

Een echte top investering, Alles wat ik had gehoopt kwam er daadwerkelijk uit. De investering die ik in ADWOLVES heb gestopt heb ik er voor 600% uitgehaald. Enorm blij met de inzet die door dit bedrijf wordt getoond. Voor mij geen ander meer!

Michael Krosing / No Excuse

Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan.

Nadat wij niet precies wisten hoe we verder moesten met het genereren van meer verkopen, zijn wij bij AdWolves uit gekomen. Door middel van hun diensten zijn onze verkopen al snel omhoog gegaan. Sterker nog er zit nog steeds een stijgende lijn in! Doordat we bijna dagelijks contact hebben, blijft onze webshop up to date. We zijn heel tevreden met de verdiensten van AdWolves en de toekomst ziet er mede dankzij hun veelbelovend uit!

Sam Boogaerdt 't Hooft / Djoez Streetwear

Oplossingen voor een grotere naamsbekendheid

Hieronder vind je de oplossingen die we gebruiken om de doelstellingen van onze klanten te behalen. Dit zijn methoden die vaak gecombineerd met elkaar voorzien in een effectieve online acquisitiestrategie.

Banner advertenties

Een manier van online koude acquisitie. Door te bieden op basis van elke 1000 vertoningen kunnen veel mensen binnen de doelgroep bereikt worden tegen relatief lage kosten. Een effectieve methode voor het vergroten van de naamsbekendheid.

Social Media advertenties

Op Social Media zijn er diverse aantrekkelijke advertentietypen beschikbaar. Met de juiste strategie kunnen net als met banners veel mensen bereikt worden om zo jouw merk onvergeetbaar te maken onder de doelgroep.